Telefonisch begeleidingspakket

109

Voordat we elkaar spreken, vul je het online intakeformulier in. Tijdens een telefonisch consult bespreken we de dingen die hierin naar voren komen. Aan de hand daarvan geef ik je tips en adviezen. Daarna begeleid ik je nog een week via telefoon, mail of Whatsapp.

Standaard begeleidingspakket

219

Voordat ik bij je langskom, vul je een online intakeformulier in. Ik kom bij je thuis langs. Meestal ben ik 1,5 tot 2uur aanwezig. We bespreken dan wat er in de vragenlijst naar voren gekomen is. Ik kijk mee met een voeding, het naar bed brengen, wat er gebeurd als je kindje al snel weer wakker wordt enz. Terwijl je bezig bent met je kindje geef ik tips en kijken we samen of het nodig is een andere manier te doen. We bespreken dan ook de doelen we willen bereiken en hoe je dat gaan doen.

Na het huisbezoek schrijf ik een plan van aanpak wat ik naar je toestuur per mail. Daarin schrijf ik de dingen die we besproken hebben, de tips en adviezen die ik heb gegeven en nog meer achtergrondinformatie. Daarna hebben we nog 2 weken regelmatig contact per telefoon, mail of Whatsapp.


Meest gekozen

Uitgebreid begeleidingspakket

319

Ik kom bij je thuis langs voor een huisbezoek dat meestal 1,5 tot 2uur duurt. We bespreken dan de dingen die in het online intakeformulier naar voren zijn gekomen. Ik kijk mee met de dingen die je doet: voeding geven, naar bed brengen enz. Tijdens de dingen die je doet, geef ik je tips en adviezen.

Na het huisbezoek schrijf ik een plan van aanpak dat in per mail opstuur. Daarin beschrijf ik welke doelen we afgesproken hebben, hoe je ze gaat behalen. Ik beschrijf ook de tips en adviezen die ik gegeven heb en ik geef achtergrondinformatie. Daarna hebben we nog 2 weken regelmatig contact, telefonisch, per mail of whatsapp.

Bij dit pakket zit 4uur (aaneengesloten) oppas inbegrepen. Dit bied ik aan, omdat ik weet hoe intensief het is als het niet lekker loopt in de zorg rondom je kindje. Je brengt je kindje niet zomaar bij een oppas, terwijl je juist zo toe bent aan wat tijd voor jezelf (en je partner).

Extra huisbezoek

80

per uur en daarna per 20 minuten €15

Verlengde begeleiding

40 per week

De pakketten bevatten 2 weken begeleiding. Omdat ik merk dat ouders het soms lastig vinden dat de twee weken om zijn en nog graag extra begeleiding willen, biedt ik de mogelijkheid om het pakket te verlengen en de begeleiding voort te zetten via whatsapp, mail of telefonisch.