Telefonisch begeleidingspakket

89

Een telefonisch consult waarin we het van te voren ingevulde intakeformulier bespreken. Je ontvangt informatie en adviezen en daarna kortdurende begeleiding via telefoon, mail of Whatsapp.

Standaard begeleidingspakket

249

Tijdens een huisbezoek van minimaal 90 minuten bespreken we het van te voren ingevulde intakeformulier, ontvang je als gezin een plan van aanpak, informatie en adviezen op maat en 2 weken intensieve begeleiding per telefoon, mail of Whatsapp.


Meest gekozen

Uitgebreid begeleidingspakket

319

Tijdens een huisbezoek bespreken we het van te voren ingevulde intakeformulier, ontvang je als gezin een plan van aanpak, informatie en adviezen op maat en 2 weken intensieve begeleiding per telefoon, mail of Whatsapp en 4uur oppas evt aan huis, zodat jullie een paar uur onbezorgd op stap kunnen.

Extra huisbezoek

80

per uur en daarna per 20 minuten €15

Verlengde begeleiding

40 per week

De pakketten bevatten 2 weken begeleiding. Omdat ik merk dat ouders het soms lastig vinden dat de twee weken om zijn en nog graag extra begeleiding willen, biedt ik de mogelijkheid om het pakket te verlengen en de begeleiding voort te zetten via whatsapp, mail of telefonisch.