Basis cursus babymassage

99

In deze groep werk ik met maximaal 4 ouders/baby’s. Er zijn 3 bijeenkomsten. Tijdens deze cursus leer ik je de basis van de babymassage en tussendoor probeer ik vragen rondom de zorg voor je baby te beantwoorden.

Uitgebreide cursus babymassage

159

In deze groep werk ik ook met maximaal 4 ouders/baby’s. Er zijn 5 bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten kan ik je meer technieken aanleren en heb ik meer tijd om in te gaan op jullie vragen over bijvoorbeeld babykwaaltjes en kan ik hierop inspelen door specifieke massagetechnieken en andere tips.

Individuele cursus babymassage

149

In deze lessen ga ik je babymassage leren. Tijdens deze lessen ga ik in op alle vragen die je hebt en kan ik je massagetechnieken aanleren die je baby helpen zich fijn te voelen. Je baby kan zich beter overgeven aan de massage, omdat er minder afleiding is van anderen. Deze cursus kan ik bij je thuis geven. Dit bestaat uit minimaal 3 lessen van ongeveer een uur. Extra lessen zijn bij te boeken voor €49,- per les.

Babymassage in de kraamtijd

89

Ik geef deze massagecursus tijdens de zwangerschap en in de eerste 6 weken na de geboorte.

In de eerste 6 weken na de geboorte kom ik bij je thuis (indien nodig in het ziekenhuis als dat eventjes jullie thuis is). Tijdens de zwangerschap kun je de babymassage kun je deze babymassage op een pop leren.