Over mij en mijn passie

Ik ben Annette Westeneng- de Pater.

Ik ben getrouwd met mijn lieve man en samen hebben we drie kinderen. Een dochter van 5 jaar en twee zoons van 7 en 10 jaar oud.

Ik ben een gevoelig type. Dat wil zeggen dat ik veel voel, bij mezelf, maar ook bij de ouders en de baby’s waar ik kom. Ik kan daardoor goed aanvoelen waar jouw zorgen en onzekerheden zitten en dat helpt mij om jullie goed te kunnen begeleiden. . Op internet zijn zoveel tips en adviezen te vinden! Maar toch werken ze niet, omdat het losse puzzelstukjes blijven, je niet goed weet welke tips nou bij jouw baby passen. En daarom is het zo waardevol dat ik op huisbezoek kom en jullie aan de hand kan nemen en zo de puzzel passend kan maken.

In de meeste gevallen zijn baby’s na een dag of 3 al veel minder onrustig dan voordat ik op huisbezoek kwam. Dat komt doordat ik je help een richting te kiezen en dat ook vol te houden. Je kan me veel bellen en appen tijdens het traject. Ik vind het namelijk ontzettend belangrijk dat jij je gesteund voelt! Als je je niet gesteund voelt, gaat het met mijn tips net als met de tips die je al van internet en vrienden en familie hebt gehad. Ze stranden voor je het weet!

Ik werk ook in het IJsselland Ziekenhuis in Capelle aan den IJssel als kinderverpleegkundige en highcare neonatologieverpleegkundige. Daar doe ik veel acute zorg, maar heb ik gelukkig ook tijd om ouders te begeleiden.

Verder ben ik christen. Ik geloof dat God ons allemaal gemaakt heeft en van ons houdt. Er gaat veel kapot in de wereld. God wil dat relaties en gezinnen heel blijven. Ik hoop dat ik door mijn werk in de gezinnen rust kan geven en het goed hebben met elkaar.

Wil je heel graag dat je baby niet meer onrustig is, je weer tijd hebt voor je partner, je andere kinderen en je de nacht weer kan slapen? Vul dan het intakeformulier in. Ik kom op korte termijn bij je op huisbezoek!