Over mij en mijn passie

Ik ben Annette Westeneng, getrouwd met mijn leuke man en samen hebben we drie kinderen. Een dochter van 5 jaar en twee zoons van 7 en 10 jaar oud.

Ik vind het mooi om te zien dat zoveel ouders heel hard bezig zijn met het begrijpen van hun baby. Jij zult ook veel informatie gezocht en gevraagd hebben over hoe je je baby het beste kun verzorgen. Maar veel ouders vinden het toch lastig om echt te begrijpen wat hun baby nodig heeft. Zeker als hun baby veel huilt, komen de gevraagde en ongevraagde tips van alle kanten op je af. Nog een paar keer zoeken op internet naar tips over huilbaby’s en je hebt geen idee meer wlke kant je op moet om je baby van het huilen af te helpen….

Ik wordt helemaal blij van het helpen van ouders die niet meer weten wat ze moeten doen. Ik weet het gelukkig meestal wel 🙂 en als ik dan zie hoe baby en ouders opgeknapt zijn van een paar dagen meer rust in huis, dan kan mijn dag niet meer stuk! Vandaar mijn passie4baby’s! (Die passie heb ik stiekem ook voor de ouders)

Ik ben gespecialiseerd om ouders in de thuissituatie te helpen. Ik vindt het fijn dat ik de begeleiding in de thuissituatie kan bieden, omdat jij dan gewoon je ding kunnen doen zoals normaal en je baby kan drinken en slapen wanneer het nodig is. Op deze manier kan ik meekijken en direct tips geven.

Ik werk nu ook nog in het IJsselland Ziekenhuis in Capelle aan den IJssel als kinderverpleegkundige en highcare neonatologieverpleegkundige. Mijn droom is dat ik mijn werk in het ziekenhuis kan stoppen en me helemaal kan richten op het begeleiden van ouders en baby’s.

Verder ben ik christen. Ik geloof dat God ons allemaal gemaakt heeft en van ons houdt. Er gaat veel kapot in de wereld. God wil dat relaties en gezinnen heel blijven. Ik hoop dat ik door mijn werk in de gezinnen rust kan geven, waardoor de relaties en gezinnen het goed hebben met elkaar.